Home » Keuken renovatie

Keuken renovatie

by Tom Cosyns Seobureau.be

De keuken wordt vaak de gezelligste plek in het huis genoemd. Omdat deze plek zo bijzonder is, is het van groot belang om een keuken uit te zoeken die perfect bij u en uw gezin past. Behalve mooi, moet de keuken vooral functioneel zijn.

Voor het realiseren van een keuken naar uw idee en smaak op maat kunt u ook bij ons bouw & Aannemersbedrijf terecht. Gespecialiseerde vakmensen in het aanleggen van uw keuken met de nodige aansluitingen op de gewenste locatie. Maar ook voor het verplaatsen van uw huidige keuken naar de nieuwe aanbouw of een restyle van uw huidige keuken krijgt u van ons een bijpassend advies. Soms hoeft een keuken niet rigoureus te worden vernieuwd, ook met enkele aanpassingen kunt u in uw keuken een compleet nieuwe en verfrissende look creëren.

Voor het installeren van een keuken zijn vakmensen nodig. Er moet niet alleen kennis zijn over het monteren en plaatsen van een keuken maar ook over de installaties. De installatie van een keuken is nauwkeurig werk. Zowel op het gebied van het stellen en koppelen van kastwerk en werkbladen als het installeren van apparatuur, gas, elektra, water en afvoer. Evers Bouw heeft met haar vakmensen al mooie keukens gerealiseerd. Met onderdelen als keramische platen, inductieplaten, gaskookplaat, fornuis en het maken van inbouw magnetrons, koelkasten en ovens. Aan de hand van uw budget en wensen word er gekeken naar een mooi ontwerp voor uw keuken. Ook voor uw keuken kunt kiezen voor een gratis visualisatie in 2D of 3D om zo een impressie te geven van uw toekomstige keuken.

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2022 – All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0PenciDesign