Home » Modern bouwen

Modern bouwen

by Tom Cosyns Seobureau.be

Resultaten voor modern bouwen

Modern bouwen

Bij modern bouwen is niet alleen de manier van bouwen bepalend. Ook aspecten als vormgeving, technologie, transparantie en het gebruik van licht zijn een belangrijk onderdeel om tot moderne architectuur te komen. Architect Gruwez adviseert u graag over de realisatie van uw huis en de materialen die gebruikt moeten worden, we staan ook garant voor de volledige coördinatie, vanaf het ontwerp, het bouwen  tot en met oplevering. Frank Gruwez staat uw met raad en daad bij tijdens de bouw van uw modern huis.Een bouwstijl kiezen voor jouw nieuwbouw woning, het is absoluut niet makkelijk! Er bestaan namelijk zoveel verschillende soorten bouwstijlen en mogelijkheden, die variëren van moderne bouwstijl, hedendaagse stijl tot pastorijstijl…

Modern bouwen

“Moderne woningen”, men spreekt er veel over de dag van vandaag, maar wat is modern uiteindelijk? Met modern kan men strak en symmetrisch bedoelen of energiezuinig, ecologisch en milieuvriendelijk. Een moderne woning is een combinatie van beide. Bouwfirma’s hebben steeds meer oog voor zowel een gezonde leefomgeving als een stijlvolle uitstraling. Om te komen tot moderne woningen moeten we dus in de eerste plaats de woning modern ontwerpen. Meer dan bij andere bouwontwerpen, krijg je bij een moderne woning een vernieuwende variatie in vormgeving en materiaalgebruik. Bij een moderne huis zien we regelmatig een mix van materialen opduiken, zoals stukken gevel uit hout, zinken daken, kunststof schrijnwerk, …

Moderne villabouw

Ons team is gespecialiseerd in de moderne villabouw, bij deze bouwstijl  draait het niet alleen meer om de bouwwijze. Bij één villa in moderne stijl zijn aspecten zoals vormgeving, transparantie en het gebruik van licht belangrijk.Droom jij ook van een villa in modern stijl, dan is Architectenbureau Gruwez een uitstekende keuze.

Moderne woningbouw
Modern bouwen met “LA CASA” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de woning bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Woningbouw La Casa luistert naar uw wensen, in nauw overleg bepalen we de indeling van je toekomstige woning, welke bakstenen je wel of niet mooi vindt, welke dakpannen …

Sleutel-op-de-deur-woningen: Inspiratie, modellen – Maisons Blavier
Woningen Blavier is als bouwonderneming actief in heel België. Wij bouwen zowel rijhuizen als halfopen en open bebouwingen maar ook voor villabouw kun je een beroep doen op Blavier. Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor je toekomstige woning? Bekijk dan onze inspiratiewoningen en ontdek modellen in zowat elke bouwstijl: van klassiek en landelijk tot heel strak en modern, van compacte rijwoningen tot vrijstaande villa’s. Maak gebruik van de filters om snel de woningen te vinden die het best bij jouw smaak, gewenste bouwstijl en budget passen. Ook als je al concrete plannen hebt om een huis te bouwen helpen we je graag verder. Woningen Blavier bouwt jouw huis op maat, volgens jouw wensen en verlangens, en met een architect die je zelf kiest. Elke woning is maatwerk. Je kiest zelfs hoe we de woning opleveren: sleutel-op-de-deur, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken, of toch liever casco, zodat je de afwerking zelf onder handen kunt nemen.
Modern bouwen met Woningen Blavier biedt enkele duidelijke voordelen. We adviseren je van het eerste gesprek tot de oplevering. Gedurende het hele traject heb je één aanspreekpunt voor alle praktische, technische, financiële, … vragen.

Moderne woning bouwen? Volg deze 9 trends | Dewaele Woningbouw
Modern bouwen betekent ook mee zijn met de nieuwste stijlen, technieken en materialen. De nieuwbouwsector is immers een wereld die constant evolueert en innoveert. Maar wat zijn nu de trends voor binnen en buiten? Hoe ben je helemaal mee met jouw nieuwbouwproject? Ontdek deze 9 tips van onze trendwatcher.

Een moderne woning bouwen?

Modern bouwen Grote raampartijen, strakke lijnen, een minimalistisch ontwerp… Droomt u ook van een moderne woning? Ontdek onze Quadro-lijn!
Een moderne woning wordt over het algemeen getypeerd door een architectuur met strakke, minimalistische lijnen. Dat betekent niet dat een modern huis kil is, integendeel. Door te werken met grote raampartijen en een stijlvolle inrichting met een persoonlijke touch, ontstaat er een gezellige thuis in een hedendaags kader. De architectuur van een moderne woning is meestal rechttoe-rechtaan en no-nonsense. Frulletjes en krulletjes maken plaats voor praktisch design, waarbij het aangename aan het functionele wordt gekoppeld. Denk aan veel lichtinval dankzij de grote raampartijen – met aandacht voor de ligging ten opzichte van de zon – maar ook uitgestrekte open ruimtes en een minimalistische vormgeving.

Typisch modern

In het straatbeeld herkent u meteen de moderne huizen: een strakke, rechtlijnige woning, vaak met plat dak en grote ramen. Binnenin ontdekt u vaak grote en heldere open ruimtes, waarbij bijvoorbeeld de keuken en woonkamer in elkaar vloeien. Zo ontstaat een gezellige leefruimte, waar de hele familie tot rust komt en z’n plekje vindt. Een combinatie van een lichtgekleurde wandafwerking met een houten bevloering creëert een warme sfeer, zonder dat het oog wordt afgeleid door storende elementen. Hier en daar een toets in uw favoriete kleurtje fleurt het geheel op.

Bouwen van een modern huis – T.Palm

Met meer dan 50 jaar ervaring is T.PALM in de loop der jaren een referentie geworden op het vlak van de bouw van modern huizen in België. Bij T.PALM stellen wij de bouw voor van modern huizen met de sleutel op de deur, wat inhoudt dat het project van A tot Z afgehandeld wordt, van het ontwerp over de uitvoering tot de overhandiging van de sleutels.

Hedendaags bouwen: moderne hedendaagse woningen ….
Als u met Stessens een modern, hedendaags huis bouwt, kiest u net voor dat tikkeltje meer. Een houten accent in uw stenen gevel, een piramide of noordboomdak, een uitsprong met een extra raam? U kiest uw touch en bouwonderneming Stessens zorgt voor de originele highlights. Zo wordt de woning de plaats waar u thuiskomt. Wenst u een moderne woning te (laten) bouwen? Neem dan contact met ons op. Onze bouwadviseur maakt voor u geheel vrijblijvend een gepersonaliseerd voorontwerp met gedetailleerde prijsofferte op.

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2022 – All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0PenciDesign