De nieuwste schilder trends voor binnen

0 comment 236 views

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent ook weer nieuwe trends op het gebied van interieur en design. Ook voor het schilderwerk in huis zijn er weer nieuwe trends te ontdekken. Als je jouw huis een nieuwe look wilt geven met de nieuwste schilder trends, dan is het verstandig om een professioneel schildersbedrijf in Knokke in te schakelen. Zij kunnen je adviseren over de mogelijkheden en zorgen voor een vakkundige uitvoering van het schilderwerk. Ben jij benieuwd wat de nieuwste schilder trends zijn voor binnen? Lees dan snel verder!

Zachte tinten en pastelkleuren

Zachte tinten en pastelkleuren zijn terug van weggeweest en zijn momenteel een van de meest populaire trends in de interieurwereld. Deze kleuren creëren een zachte en serene sfeer in huis en zijn perfect voor het creëren van een rustgevende omgeving. Denk aan zachtroze, babyblauw, lichtgeel en mintgroen. Deze kleuren zijn niet alleen populair vanwege hun rustgevende eigenschappen, maar ook vanwege hun veelzijdigheid. Zachte tinten en pastelkleuren kunnen gecombineerd worden met andere neutrale kleuren zoals wit en grijs, maar ook met donkere kleuren zoals zwart en donkerblauw. Een combinatie van verschillende pastelkleuren zorgt voor een zachte en harmonieuze uitstraling in huis.

Contrastkleuren

Een andere populaire trend in het interieurontwerp is het gebruik van contrastkleuren. Dit houdt in dat je kleuren gebruikt die aan de tegenovergestelde kant van de kleurencirkel liggen, zoals blauw en oranje of rood en groen. Het gebruik van contrastkleuren kan zorgen voor een gedurfd en opvallend interieur. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het gebruik van contrastkleuren subtiel moet worden aangepakt om te voorkomen dat het te overweldigend wordt. Een manier om dit te doen is door slechts een paar elementen in de ruimte te accentueren met contrastkleuren, zoals een muur, een kast of een kunstwerk.

Metallics

Een andere trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden, is het gebruik van metallics in het interieur. Dit geldt ook voor de schilderwerken binnen in huis. Met metallic verf kun je prachtige effecten creëren die een ruimte een unieke uitstraling geven. Metallics geven een glanzende en sprankelende uitstraling aan een kamer en werken vooral goed in moderne interieurs. Metallic verf kan worden aangebracht op muren, deuren, kozijnen, maar ook op meubels en accessoires. Het gebruik van metallics is een goede manier om een ​​accentmuur te creëren en kan ook dienen als subtiele hint van glamour in een kamer. Ben je geïnspireerd geraakt door deze schilder trends en wil je graag aan de slag met het schilderwerk in huis? Vergeet dan niet om te kiezen voor een professioneel schildersbedrijf!

 

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.
More About Me

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Top Selling Multipurpose WP Theme

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2022 – All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0PenciDesign