Voorkom zwerfafval

0 comment 132 views

Voorkom zwerfafval: Gooi bouwafval in een daarvoor bestemde container

Als bouwbedrijf weet je dat er tijdens het bouwen van bijvoorbeeld woningen veel afval geproduceerd wordt. Wanneer hier niet goed mee omgegaan wordt en dit niet opgeruimd wordt, kan het veranderen in zwerfafval. Dit kan erg schadelijk zijn voor mens en natuur. Daarom is het belangrijk dat voorkomen wordt dat bouwafval verandert in zwerfafval. Dit kan gelukkig op een makkelijke manier gedaan worden, namelijk door het gebruik van een container. Met een vlaamse container van vlaamsecontainerservice.be kun je het afval makkelijk kwijt en wordt de containers zelfs gereinigd na gebruik.

Waarom kan bouwafval niet in een normale container?

Nou zul je misschien wel de vraag hebben; Waarom kan ik mijn bouwafval niet gewoon in een normale container gooien of zelf naar de stortplaats brengen? Het antwoord op deze vraag is erg eenvoudig. Veel bouwafval bevat gevaarlijke of schadelijke stoffen. Hierover zij bepaalde regels gesteld en deze mogen vaak niet zomaar naar de stortplaats. Soms mogen ze niet eens vervoert worden door mensen die geen specialist zijn op het gebied van deze soort afval.  Je kunt dus niet met bouwafval op dezelfde manier omgaan als dat je met normaal afval om zou doen.

Containers en reinigingsdienst:

Als bedrijf kun je contact opnemen met VCS om je containers en palletboxen om de zoveel tijd te laten reinigen. Deze bedrijven reinigen containers tot wel 1200 liter. De containers en palletboxen worden op grondige wijze gereinigd en ontsmet, om zo te voorkomen dat het bouwafval blijft rondzwerven. Ook zorgt het ervoor dat jouw containers en palletboxen langer meegaan. Het reinigen en ontsmetten van de containers en palletboxen wordt op milieuvriendelijke wijze gedaan. Zo bescherm je niet alleen de natuur door geen afval te laten liggen, maar ook doordat je geen gebruik maakt van schadelijke reinigingen met chemische stoffen.  Je kunt ook meerdere containers laten reinigen, en dit kan zelfs vaker dan één keer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een reiniging van om de 4 weken of om de 8 weken, en tot wel 10 keer per jaar. Zo weet je dus dat je voor de rest van het jaar er zeker van kunt zijn dat jouw bouwlocatie hygiënisch en opgeruimd blijft, en dat je een handje meehelpt bij het voorkomen van zwerfafval!

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.
More About Me

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Top Selling Multipurpose WP Theme

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2022 – All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0PenciDesign