Waar kan ik mijn kapotte cv-ketel repareren?

0 comment 149 views

Een ketel is een complex apparaat. En toch is het een die zelden gerepareerd moet worden. Dat is een van de geweldige dingen van een boiler; het is zeer duurzaam en heeft meestal weinig onderhoud nodig. Dat is de reden waarom je misschien verrast bent wanneer je problemen met je ketel opmerkt, maar het zal op een bepaald moment gebeuren. Een boiler heeft weinig onderhoud nodig, maar het moet wel jaarlijks een service beurt krijgen. Wat doe je dan Als je cv-ketel kapot is? Welke loodgieter moet je contacten voor hulp?

Welke problemen kunnen zich voordoen?

  1. Geen warm water

Wanneer er geen warm water komt, kan het probleem overal liggen. Hoewel het probleem mogelijk te maken heeft met ontsteking, zijn er veel mogelijke problemen om te overwegen. Een veiligheidsschakelaar kan ervoor zorgen dat de ketel niet aan blijft, een pomp kan kapot zijn of je kunt gewoon een kapotte thermostaat hebben.

  1. Lekkages

Door verschillende problemen kan jouw ketel water lekken. Om de oorzaak te vinden van lekkage is het belangrijk om te weten van waar het water lekt. Een lekkende cv-ketel moet je nooit zelf repareren. Schakel altijd een professionele loodgieter in voor adviezen en reparatie. De loodgieter weet precies waar de fout is en wat er gedaan moet worden.

  1. De cv-ketel maakt storende geluiden

Een lawaaierige ketel ontstaat meestal door de opbouw van kalk of lucht in de warmtewisselaar. Als gevolg hiervan zul je pijpen horen rommelen, borrelen, bonzen of fluiten. Om het probleem op te lossen, kan een ervaren loodgieter de radiator ontluchten of stroom spoelen. Dit helpt kalk en lucht te verwijderen die in het systeem waren, wat tot vreemde geluiden kan leiden.

  1. Een defecte thermostaat

Een defecte thermostaat is nog een ander veel voorkomend probleem dat ertoe kan leiden dat er geen warm water in jouw huis komt. Beschadigde afdichtingen kunnen echter ook een oorzaak zijn voor het automatisch uitschakelen van de waakvlam. In beide situaties moet je een professionele loodgieter bellen om het probleem op te lossen.

  1. Bevroren leidingen

Als het weer erg koud is en jouw ketel een foutmelding weergeeft, kun je proberen deze te resetten. Als het niet reageert, is het mogelijk dat jouw condensaatpijp bevroren is. Het kan worden opgelost door eenvoudig warm (niet kokend) water op de pijp uit de ketel aan te brengen, maar als het niet op deze manier is opgelost, neem dan contact met op met een loodgieter voor hulp.

Waar kan je de cv-ketel laten repareren?

Wanneer een van bovenstaande problemen zicht voordoen, kun je loodgietersbedrijf Utrecht bellen voor hulp. Zij zijn gespecialiseerd in cv-ketel reparatie en leveren diensten van uitstekende kwaliteit. Wanneer jouw cv-ketel problemen heeft, moet je het liever door een professionele loodgieter laten bekijken. Het is absoluut niet raadzaam om zelf de reparatie uit te voeren. Je brengt niet alleen jouw eigendom in gevaar, maar ook jouw leven en gezin. Een loodgieter inhuren voor het repareren van jouw cv-ketel is helemaal niet duur. Ga maar naar loodgieter Utrecht voor het repareren van jouw cv-ketel.

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.
More About Me

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Top Selling Multipurpose WP Theme

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2022 – All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0PenciDesign