Wil je een hangmat in huis? Met deze tips kun je zeker ontspannen

0 comment 677 views

Denk je dat een hangmat alleen op het strand aan een palmboom vastgeknoopt kan zitten? Dat is zeker niet het geval. Een hangmat past natuurlijk ook gewoon in je achtertuin, op een standaard of aan een paar bomen vastgemaakt. En als het geen mooi weer meer is, dan verplaats je de hangmat gewoon naar binnen. Met deze tips geniet je dan ook binnenshuis optimaal van je eigen hangmat.

Waar hang je in huis het beste een hangmat op?

Eigenlijk kan een hangmat overal in huis. In je woonkamer met een Boheemse inrichting past een hangmat uitstekend. Je doorbreekt daarbij het patroon van de standaard meubels en geeft een vrolijke noot aan het geheel. Op je eigen slaapkamer of op de tienerkamer past een hangmat ook heel goed. Je creëert daarmee een plek waarbij je even tot rust kunt komen, zonder dat je daarbij van het bed gebruik hoeft te maken. Heb je een aparte kamer ingericht om te sporten? Een hangmat is daar eveneens helemaal op zijn plaats. Gebruik de hangmat tijdens yoga-oefeningen of rust tussen de work-outs door even lekker uit in je hangmat.

Welke type hangmat kies je?

Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kies je een hangmat op een standaard waar je languit in kunt liggen. Of je gaat voor een hangstoel die je met een stevige haak aan het plafond bevestigt. Deze hangstoel biedt plaats aan een persoon. In plaats dat je hierin ligt, kun je in de hangstoel heel comfortabel zitten. Het is een ideale vervanger voor fauteuil in de woonkamer of de leesstoel in de studeerkamer.

Kies de kleuren die passen bij je stemming

Het doek van de hangmat is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Let bij het uitzoeken ook op de bestemming die je voor de hangmat hebt. Wil je graag in de hangmat ontspannen? Kijk dan voor rustgevende en serene kleuren als blauw en groen. Paars zorgt voor een spirituele stemming en geel of rood geeft weer energie. Neem plaats in de hangmat in je huis en het ontspannen kan direct beginnen.

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.
More About Me

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Top Selling Multipurpose WP Theme

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2022 – All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0PenciDesign