Home » Stoellift

Stoellift

by Tom Cosyns Seobureau.be

Stoellift

Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.

Stoeliften van Comfortlift

Ook na aankoop van uw lift zijn we er graag voor U. Al onze liften zijn van uitstekende kwaliteit waardoor u er jarenlang plezier aan zult beleven. Onderhoudsbeurten en eventuele reparaties worden door ons eigen onderhoudsteam snel en vakkundig uitgevoerd.

  • Lokale technici verspreid over gans België
  • 7/7 en 24/24 bereikbaar, ook op zon- & feestdagen
  • Reeds meer dan 50 jaar ervaring
  • Zowel eigen als vreemde liften in onderhoudsportefeuille

 

Levelanciers in stoeliften

 

Wat is een stoellift?

Wat is een stoellift? Een stoellift en traplift zijn hetzelfde, het is simpelweg een andere benaming voor een lift die bedoeld is om weer op een veilige manier naar uw boven- en benedenverdieping te komen. Om dit te bereiken wordt uw bestaande trap voorzien van een rail, waarop een stoel met elektrische motor bevestigd wordt. Vooral wanneer het traplopen moeilijk is of zelfs totaal niet meer gaat, is een stoellift een ideale oplossing.

De aanschaf van een stoellift stelt veel mensen in staat om thuis in de vertrouwde omgeving te blijven wonen en voorkomt een kostbare verbouwing, doordat de bovenverdieping weer goed bereikbaar wordt gemaakt. Een ander voordeel is dat u niet meer hoeft te vertrouwen op anderen om weer van beneden naar boven (en andersom) te komen. U geniet van een aanzienlijke toename in onafhankelijkheid in huis. Kortom: een stoellift betekent dat u weer mobiel bent in uw eigen woning.

Met een goede stoellift bent u zo weer mobiel!

Wordt het traplopen steeds lastiger? Maar wilt u niet verhuizen en wilt u ook niet zo afhankelijk zijn van anderen? Met de stoelliften van Handicare is de oplossing direct binnen handbereik. U bent zo weer mobiel in uw eigen huis!

Meer weten? Vraag dan nu de brochure aan of laat een offerte opstellen. Wees gerust, het is vrijblijvend en hoeft er niet voor te betalen.

Bij Handicare kiest u uit de volgende stoelliften

– Trapliften met een bocht

– Rechte trapliften

Onze trapliftpartner in uw regio komt graag bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden die er zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

STOELLIFT – TRAPLIF

Stalift kan voor u de installatie uitvoeren van een stoellift, traplift of hefplateau (aangepast aan PMB’s), … voor een rechte trap of een draaitrap om het dagelijkse leven in uw woning gemakkelijker te maken.

Met een STALIFT traplift kunt u in uw huis blijven wonen, uw huis behouden en vooral uw zelfstandigheid bewaren!

We hebben samen met onze leverancier het fast-tracksysteem ontwikkeld. Dit systeem bestaat uit een van die uitgerust is met 4 stoelliften, een traplift, … met alle verschillende bochten en hoeken om aangepast te kunnen worden aan alle soorten trappen! Met dit systeem kunnen wij u een zeer snelle installatie garanderen (installatie mogelijk de dag na de bestelling, indien nodig).
De stoelliften van Staflift worden in Europa gefabriceerd (Verenigd Koninkrijk), waardoor wij u een onberispelijke kwaliteit kunnen garanderen.

Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.
Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

De prijs die op de websites van leveranciers wordt geadverteerd zijn een schatting van de prijs van de stoellift en de rails. Omdat het maken van de rails in de meeste gevallen maatwerk is wordt de prijs apart berekend. U moet de prijs per leverancier dus meer beschouwen als een ‘vanaf’ prijs.

Alles over de prijs en kosten van een stoellift. De prijs voor het stroomverbruik van een stoellift ligt erg laag. Afhankelijk van hoe vaak deze wordt gebruikt kunnen de kosten tussen de 5 en 15 euro per jaar liggen. Een stoellift zal er daarom niet voor zorgen dat u met een hoge energierekening komt te zitten.

 

Stoelliften op maat

Triwa Trapliften biedt een grote collectie trapliften, zoals stoelliften en platformliften. Voor gebogen en rechte trappen en in verschillende prijscategorieën. Gebruikt u een rolstoel of bent u slecht ter been? Dan is een traplift de oplossing om de mobiliteit in en rondom het huis te vergroten en gemakkelijker te maken. Dankzij de gebruikersvriendelijke stoelliften van Triwa Trapliften hoeft u niet op zoek naar een aangepaste woning, maar kunt u gewoon in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Onze stoelliften passen op rechte, gebogen, steile, smalle en brede trappen en worden geheel op maat gemaakt. Op onze website vindt u de verschillende soorten trapliften, waaronder stoelliften en platformliften

linkbuilding
gratis linkbuilding
handmatige linkbuilding
linkbuilding 2020
seo linkbuilding tips
linkbuilding belgië
linkbuilding bureau
linkbuilding agentur
linkbuilding tarieven
linkbuilding voorbeeld
linkbuilding diensten
linkbuilding uitbesteden
linkbuilding 2018
linkbuilding bedrijf
linkbuilding campagne
linkbuilding cursus
linkbuilding pakket
linkbuilding spanje
linkbuilding specialist
linkbuilding websites

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2022 – All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0PenciDesign