Home » Villabouw

Villabouw

by Tom Cosyns Seobureau.be

Resultaten voor Villabouw

Villabouw

Villabouw gezocht? Is het u droom om een luxe woning te bouwen en wil je geen genoegen nemen met een standaard woning? Dan is een villa bouwen wellicht iets voor u! Kom eens praten met Architect Gruwez, wij helpen u graag om uw droom te realiseren. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van het ontwerp van uw villabouw tot aan de oplevering, het ontwerp is werkelijk maatwerk. Weet u nog niet precies in welke stijl u uw villa wilt laten bouwen, dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden. Samen met u schetsen en bouwen wij uw woning.

Villabouw

Een villabouw realiseren met “LA CASA” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de villa bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw exclusieve villaproject.

Villabouw

Is moderne villabouw al jaren uw droom? Neem dan contact met Architect Gruwez. Wij kunnen uw droomvilla op maat bouwen. Iedere villa is namelijk anders, standaard is niet goed genoeg. Een villabouw op maat zeker wel. U hebt dan de zekerheid dat u in uw geval een prachtige villa krijgt naar uw wensen en behoeften.

Landelijk wonen

De landelijke bouwstijl is traditioneel bouwen met karakter. Architect gruwez is gespecialiseerd in het bouwen van landelijke huizen. Veel mensen vragen zich af wat de ideale manier is van landelijk, iedere architect heeft namelijk zijn eigen visie op landelijk wonen en zijn eigen stijl van ontwerpen. Wil je meer weten over onze visie contacteer ons voor meer informatie.

Exclusieve villa’s en interieur.
b+ zorgt voor alles. Voor de voorstudies, het ontwerp, de bouw en de volledige projectcoördinatie, plus de gedetailleerde afwerking, het ontwerp en de inrichting van het interieur, de decoratie en de tuinaanleg. We regelen zelfs de verhuis voor u, als dat prettig vindt. U hebt uw eigen projectleider bij b+ en u wordt omringd door een team van vakmensen, die steevast het beste van zichzelf geven. Ook met de plannen van uw eigen architect kunt u samen met ons uw droomvilla bouwen.

Villabouw op maat

Magnus villas ontwerpt, bouwt of verbouwt uw villa of droomwoning die naadloos aansluit bij uw levenstijl én woonvoorkeuren. Bij het ontwerpen van de woningen wordt er steeds gestart vanaf een blanco blad. Onze ontwerpers en binnenhuisarchitecten leven zich tijdens verschillende gesprekken volledig in om voor u een woning te creëren die zuiver en puur is, zodat iedereen er zich onmiddellijk in thuis voelt.

De mooiere bouwgrond voor een villa is soms zonevreemd gelegen. maar de wetgeving rond zonevreemd bouwen is heel complex. Het dossier bespreken met de juiste overheid is hierin een belangrijk punt. Magnus Villas heeft ervaring in het bouwen / verbouwen van zonevreemde woningen. Wij beschikken over de nodige kennis om binnen de wettelijke beperkingen, toch het maximale uit uw project te halen en uw droom te realiseren.
Klassieke en moderne architectuur: Ons team van gepassioneerde mensen begeleiden en adviseren u vanaf de aanvang tot na de eindafwerking zodat u kan genieten van een zorgeloos bouwproces.

 

Villabouw

Waarom kiest u voor Villabouw

U wilt een uniek ontwerp voor uw villa.
Kwaliteit staat bovenaan uw lijstje.
De afwerking en oplevering verlopen nauwkeurig.
Een waterdichte garantie en excellente naservice is vanzelfsprekend voor u.
Een transparante en gegarandeerde prijs is wat u verlangt.
Betrokken worden in de bouw- of renovatiebeleving vindt u enorm belangrijk.
Dankzij onze ervaring ziet u zorgeloos uw wensen werkelijkheid worden.
U ontdekt graag mee de juiste leveranciers en vakmensen.
U eist dat uw partner werkt met duurzame en energievriendelijke technieken.

Habitude Villabouw
Al 30 jaar lang staat Habitude Villabouw garant voor het bouwen van stijlvolle villa’s en voor een aangename bouwervaring. Het resultaat is telkens een project met een hoge ‘feel good factor’ waarbij de wensen van de klant centraal staan. Ons ervaren team van architecten, interieurarchitecten en ingenieurs ontwerpt jullie …

Bouw bijna-energieneutraal

Betaalbaar, bijna-energieneutraal en sleutel-op-de-deur bouwen? Het kan! Thuis Best bouwt  ‘BEN-woningen’ voor iedereen. Het geheim? 32 jaar ervaring in betaalbaar bouwen, innovatieve technieken en doorgedreven kennis. Hoe gaan wij om met de strenge energienormen?

 1. Optimale bouwschil 
  Dé basis van jouw energiebesparende woning. Een uitgebreid isolatiepakket zorgt voor een perfect geïsoleerde bouwschil en de beste isolatiewaarde. Met de juiste aandacht voor luchtdichtheid rendeert je isolatie maximaal.
 2. Neen’ tegen fossiele brandstoffen
  Bij Thuis Best kies je voor innovatieve technieken die de beste energieresultaten opleveren. Zo plaatsen we in elke woning een lucht-waterwarmtepomp, de meest duurzame keuze op lange termijn. Zonder meerkost!
 3. De zon in je huis 
  Wek de elektriciteit voor je lucht-waterwarmtepomp op met je eigen zonnepanelen. Een dubbele besparing en een daling tot 20 punten van het E-peil van je woning. De aankoop van deze zonnepanelen doe je met onze actie ‘gratis hernieuwbare energie’
 4. Betaalbaar
  Hou je niet van verrassingen? Wij ook niet. Vóór het bouwproces start, leggen we de prijs van je woning contractueel vast. Met realistische budgetten maken wij een BEN-woning betaalbaar voor iedereen.
 5. Vier jaar langer besparen
  Waarom wachten tot 2021? Wij komen nu al tegemoet aan de strenge opgelegde energienormen van de toekomst. Zo bespaar jij nu al op je energiefactuur.
 6. Premies en kortingen
  Met extra premies voor BEN-woningen druk je de investeringskosten. Als het E-peil van je woning tot 30 zakt, bespaar je onder andere 50 % op je onroerende voorheffing, duik je onder de E20, dan vervalt deze kost helemaal en dit gedurende 5 jaar!
 7. Levenslang lagere facturen
  Ons kwalitatief lastenboek met bewuste keuzes is de garantie voor de verlaging van je energiefactuur. Zo betaal je nooit een cent te veel.
 8. Goede investering
  De waarde van je woning stijgt op termijn. Want hoe energiezuiniger, hoe groter de meerwaarde bij een eventuele verkoop.
 9. Milieubewust bouwen
  Bij Thuis Best zet je jouw persoonlijke stap naar een beter leefmilieu. Technieken en installaties die onze natuur niet schaden, krijgen onze voorkeur.
 10. Zonder zorgen
  Liever geen zorgen over de strenge energienormen, nieuwe regels en andere bouwvragen? Thuis Best neemt het volledig bouwproces van je over. Voor, tijdens en na de bouw coördineren wij elke stap richting jouw BEN-woning

About Me

Jane Taylor

Jane Taylor

Passionate interior designer who love sharing knowledge and memories.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2022 – All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0PenciDesign